Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Sani fibrochistici

Sanul fibrochistic este o boala necanceroasa caracterizata prin prezenta chisturilor sau nodulilor in sani. Se mai numeste Mastoza chistica cronica, displazie mamara sau boala fibrochistica. Este cauzata de shimbari lunare ale nivelului de estrogen si progesteron. Afecteaza mai mult femeile de varsta fertila intre 30 si 50 ani.

Sani fribrochistici sunt caracterizati prin prezenta nodulilor rotunzi sau chisturi care se misca liberi care sunt fie tari fie moi. Simptomele sunt tensionarea si nodulizarea sanilor. Disconfortul este de obicei mai pronuntat inainte de menstruatie. Multe chisturi din sani de umfla inainte si in timpul menstruatiei si rezulta presiunea care creazia de plin, o durere surda, o sensibilitate crescuta sau senzatie de arsura. Unele femei suporta dureri serioase si se recomanda un consult medical.

Produse naturale Calivita recomandate in sani fibrochistici :

 

Produse Administrare Efecte
3 capsule pe zi
3 stelute Uleiul de primula reduce dimensiunea nodulilor. Detalii
1 capsule pe zi
3 stelute Antioxidant puternic care ajuta la eliminarea toxinelor din corp, sustine sistemul imunitar si ajuta procesele fizice si mentale. Detalii
2 capsule pe zi
3 stelute Echilibrul mineral din corp este important si carenta de iod este fost asociata cu acesta boala. Detalii
Vitamina C cu Bioflavonoizi
1 capsula pe zi
2 Stelute Necesara pentru un sistem imunitar eficinet si reface echilibrul andrenalinei. Detalii
Vitamina E
2 capsule pe zi
2 Stelute Apara tesutul sanului datorita calitatilor antioxidante. Detalii
Mega Zinc
sau
Chelated Zinc
1 tableta pe zi
2 Stelute Repara tesutul si eficientizeaza sistemul imunitar. Detalii

 

 

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

2006-2012 © calivitavelcu.ro