Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru scrasnitul din dinti

 

Bruxismul sau bruxomania sunt termenii medicali pentru scrasnitul din dinti. Se intampla, de obicei, in somn, adesea fara ca persoana sa-si dea seama (numai membri familiei pot stii). Poate aparea cand persoana este treaza, ca un mod de relaxare a tensiunii.

De-a lungul timpului, scrasnitul din dinti cronic poate duce la pierderea dintilor prin afectarea osului de sustinere din maxilar si retractarea gingiilor. Dintii nu mai sunt aliniati si trebuie ajustata muscatura. In cele din urma dintii cad. Acesta afectiune, pe termen lung poate provoca sindromul articulatiei temporo-mandibulare. (ATM). Apare de obicei in muschi, articulatii si discurile articulare ale mandibulei si poate provoca durere la mestecat.

Daca dintii sunt sensibili la cald si rece poate aparea bruxismul. Stresul, alergiile, si deficienta de nutrienti sunt, adesea, cauza bruxismului, in care poate fi implicat si nivelul zaharului in sange.

Produsele Calivita recomandate pentru scrasnitul din dinti :

 • Power Mins (100 tablete )
 • Strong Bones (100 capsule ) - carentele calciului si magneziului sunt legate de scrasnitul din dinti sau
 • Strong Bones Plus (100 capsule)
 • Stress Management (100 tablete ) - reduce stresul sau
 • Mega B Complex (100 ablete ) - necesara pentru o buna functionare a nervilor;
 • Bee Power Royal Jelly (50 capsule )
 • C 1000 (100 tablete ) - potenteaza functiile suprarenalei; actioneaza ca o vitamina antistres.
 • Recomandari in cazurile de Bruxism ( Scrasnit din dinti )

  - Nu consumati bauturi alcoolice. Alcoolul va inrautateste situatia.

  - Evitati pe cat posibil stresul. Practicati un sport si metode de relaxare pentru eliminarea stresului;

  - Nu mancati dulce cu 6 ore inainte de culcare. Daca va este foame, mancati o gustare bogata in proteina superioara si fibre.

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro