Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Solutia Sanatoasa - Nopalinul

 

 

  Nopalinul, este un preparat interesant care aduce căte puțin din calitățile preparatelor de mai sus. Extractul de cactus de Nopal (Opuntia) reglează digestia lipidelor, scăzând cantitatea de agizi grași absorbiți la nivel intestinal. Se adminstrează în timpul mesei, diminuând necesarul de alimente consumat la masa respectivă, prin “păcălirea stomacului”.

   

  Cu toate acestea, consumat cu regularitate, scade parțial absorbția intestinală a grăsimilor, facilitând tranzitul intestinal.  Concentrația mare în celuloză și fibre accelerează tranzitul intestinal, scade durata de contact a principiilor alimenatre cu intestinul, scăzând posibilitatea absorbției lor. Reglarea tranzitului intestinal conferă o senzație de ușurare și detoxifiere.

   

  Datorită modulării absorbției glucidelor în stomac, NOPALIN-ul se opune creșterilor bruște ale glicemiei și combate senzația de foame dureroasă, care de multe ori apare la 2 ore de la o masă  cu glucide concentrate. De asemenea Opuntia are proprietăți diuretice, facilitând detoxifierea rinichiului, combate edemele de la nivelul palmelor și feței.  Nu alterează absorbia sau digestia proteinelor.

   

  Utilizat fără dietă determină o scădere ponderală ușoară, cu diminuarea colesterolemiei și a glicemiei. Combinat cu o dietă bine structurată (apă, orar rezonabil al meselor, alimentație echilibrată), face minuni, deoarece Nopalinul susține toate nevoile unei diete și o facilitează în toate aspectele ei.

   

  Experiența mea personală cu Nopalin este excelentă. Este eficient la marea majoritate a pacienților: cu foame nejustificat de mare, periferică, cu foame emotionala, cei care ciugulesc, cei care ronțăie, cei care mănancă de stres. Condiții necesare: individualizarea administrării lui în funcție de problemele și mai ales de orarul alimentar al fiecărui pacient, respectiv consecvența administrării: IN TIMPUL MESEI, LA FIECARE MASĂ.

   

  S.L. Dr Dana Stoian
  Doctor în științe medicale
  Medic primar endocrinolog
  Nutriționist (absolventă a NEW York State University, SUA)
  Health Coach (Institute for Integrative Nutrition, SUA)
  Centrul DR. D Timisoara

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi