Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratamentul spasmofiliei

Spasmofilia este un sindrom care se datoreaza insuficientei glandelor paratiroide, rahitismului, carentelor alimentare. Se caracterizeaza printr-o hiperexcitabilitate neuromusculara însotita uneori de contracturi si convulsii ale extremitatilor ca urmare a scaderii calciului sanguin si a perturbarii echilibrului acido-bazic al sângelui. Uneori apar spasme laringiene, dispnee, cianoze. Se previne prin tratarea rahitismului, nutritia corecta, administrare de calciu.

Un simptom al spasmofiliei este tetania. Apare la copiii sugari, rahitici, cel mai des primavara, daca a suferit insolatie. Medicul isi da seama ca este spasmofilie la percutia diferitelor zone musculare.

Pe langa scaderea de Ca, la analize apare o crestere a fosforului. Se va administra vitamina D2 iarna, astfel tratându-se si rahitismul. Se mai recomanda urmatoarele vitamine si saruri minerale: Mg, Ca, vitamina B.
 

Produsele Calivita recomandate pentru tratamentul spasmofiliei:

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro