Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratamentul spondilozei

Spondiloza este o boala reumatismala de tip inflamatoriu intalnita mai ales la barbatul tanar, etc.

Procesul inflamator se localizeaza la articulatiile vertebrelor, care, de cele mai multe ori, se osifica, facand imposibila orice miscare. La inceput bolnavii acuza dureri lombo-sacrale (sale) care il trezesc noaptea din somn. Cand poala progreseaza, procesul inflamator se extinde, cuprinzand articulatiile costo-vertebrale, ceea ce reduce mult miscarile respiratorii. Boala se poate extinde si la nivelul umerilor si al soldurilor, limitandu-le miscarile, in unele cazuri foarte mult.

Masuri igienice:

- evitarea frigului, a umezelii si a eforturilor fizice;
- schimbarea locului de munca sau orientarea bolnavului catre o alta profesie, tinandu-se seama de posibilitatile sale fizice;
- repaus pe un pat tare, de mai multe ori pe zi, cu fata in jos si genunchii cat se poate de intinsi.

Alimente de evitat: cele care ingrasa - dulciurile, painea si pastele fainoase.

Se va acorda o atentie deosebita stresului ca atitudine fata de evenimente, urmarindu-se detensionarea psiho-emotionala si cultivarea unei atitudini constructive fata de noi in primul rand si fata de intamplarile si evenimentele din viata noastra in al doilea rand.

 

Produsele Calivita recomandate pentru tratamentul spondilozei:

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro