Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea sterilitatii

Sterilitatea reprezinta suma tuturor problemelor legate de incapacitatea spermatozoizilor de a fecunda ovulul, care ingreuneaza sau chiar fac imposibila procreerea de catre barbat.

Cercetarile efectuate pana acum arata ca fenomenul sterilitatii are la baza 4 posibile scenarii:

  1. Absenta spermatozoizilor (azoospermie), adica sperma nu contine spermatozoizi. Cauzele includ obstacole canalare sau insuficienta testiculara.

  2. Numar scazut de spermatozoizi (oligospermie) - lichidul ejaculat contine un numar insuficient de spermatozoizi pentru a fertiliza ovulul.

  3. Forme anormale - spermatozoizii cu forme anormale pot avea dificultati in penetrarea ovulului.

  4. Motilitate scazuta - spermatozoizii inoata slab sau deloc si mor inainte de a intalni ovulul.

Spermatozoizii sunt produsi in testicole. In timpul ejacularii sunt impinsi prin contractii musculare printr-o serie de tubuli ce formeaza epidimulul si sunt amestecati cu lichidul seminal secretat de veziculele seminale si cu un lichid secretat de prostata, toata aceasta compozitie constituind sperma.

Un barbat nu este considerat a avea o problema de fertilitate pana cand nu a incercat si a esuat sa conceapa timp de un an de zile.

 

Produsele Calivita recomandate pentru tratarea sterilitatii:

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro