Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Suplimente Anti - Imbatranire

 

 

  Nu se poate face nimic pentru a opri procesul natural de îmbătrânire. Cu toate acestea, există unele lucruri pe care le puteți face pentru a încetini un pic acest proces. Există o serie de suplimente nutritive care s-a dovedit că descurajează procesul natural de îmbătrânire. Mai jos sunt câteva dintre suplimentele nutritive pe care aţi putea să le luaţi în fiecare zi:

  Vitamina C

  Vitamina C este un nutrient care poate fi găsit în orice tip de citrice. Ea este un antioxidant, care ajută la protejarea organismului de leziunile radicalilor liberi. Vitamina C ajută corpul să sintetizeze colagenul, iar acest lucru vă ajută să vă păstrați pielea fermă. Această vitamina nu numai că vă protejează împotriva îmbătrânirii, dar vă ajută şi la stimularea sistemului imunitar. Este important de remarcat faptul că vitamina C este o vitamină solubilă în apă. O vitamină solubilă în apă va fi eliminată din organism în mod natural, dacă veți consuma mai mult decât aveți nevoie.

  Acizii graşi omega-3

  Acizii graşi omega-3 sunt un grup de grăsimi sănătoase, care pot fi obținuți din mai multe surse alimentare, inclusiv din seminţele de in, din nuci, din somon și din pește. Cu toate acestea, cei mai mulți oameni încă nu obţin aceste substanţe nutritive din dieta lor. Acesta este motivul pentru care mulți experţi din domeniul sănătăţii ne recomandă să luăm suplimente cu acizi graşi omega-3.

  Acizii graşi omega-3 ajută la prevenirea radicalilor liberi. Radicalii liberi pot provoca îmbătrânirea prematură și pot crește riscul de cancer de piele. Acizii graşi omega-3 împiedică organismul să elibereze enzime care distrug colagenul. În plus, există multe alte beneficii de sănătate, care pot fi valorificate din aportul de acizi graşi omega-3. Câteva dintre aceste beneficii includ o tensiune arterială scăzută şi un risc redus de depresie şi boli de inimă.

  Coenzima Q10

  Acesta este un compus care este necesar pentru a produce ATP. ATP este sursa primară de energie a organismului. Organismul are tendința de a produce acest compus în cantităţi mai mici pe măsură ce înaintăm în vârstă. În plus, deficitul de coenzima Q10 este frecvent la persoanele care iau statine - un grup de medicamente care sunt prescrise adesea pentru scăderea colesterolului.

  Coenzima Q10 protejează împotriva îmbătrânirii acţionând ca un antioxidant. Au fost multe dovezi care au sugerat că coenzima Q10 poate reduce riscul de boli de inimă. Reducerea nivelului de zahăr din sânge şi un risc redus de coagulare a sângelui sunt câteva dintre alte beneficii pe care oamenii le vor avea dacă iau suplimente cu coenzima Q10.

  Vitamina D

  Vitamina D este un alt nutrient care lipseşte din dieta multor oameni. Oamenii care sunt obezi și/sau au pielea închisă la culoare au un risc crescut de a avea un deficit de vitamina D. Mai mult, nivelurile unei persoane de vitamina D au o tendinţă de a se epuiza pe măsură ce înaintează în vârstă.

  S-a demonstrat că vitamina D poate reduce riscul de afecţiuni precum: boala Alzheimer, osteoporoză, cancer de colon, cancer de prostată şi cancer de sân.

   

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi