Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Tot ce trebuie sa stii despre Omega 3

 

  Acizi grasi omega 3 sau acizi grasi polinesaturati joaca un rol important in functionarea organismului cum ar fi diviziunea celulara, coagularea sangelui, digestie, fertilitate, relaxarea si contractarea muschilor si transportul substantelor in sau din interiorul celulelor. Pe langa acestea cercetarile arata ca omega 3 poate preveni numeroase afectiuni.

  Beneficiile Omega 3 asupra sanatatii

  Studiile arata ca omega 3 luat in doze corespunzatoare reduce riscul de afectiuni cardiovasculare, regleaza nivelul de trigliceride si tensiunea arteriala. Alte cercetari recente arata ca omega 3 ajuta in tratamentul artritei reumatoide, artritei, diabetului, astmului, sindromul colonului iritabil, lupus, osteoporoza si afectiuni renale.

  Acizi grasi omega 3 se gasesc in peste cum este de exemplu somonul.

  Suplimente

  In anul 2000 FDA - Food and Drug Administration din SUA a anuntat ca conform unor cercetari suplimentele pe baza de omega 3 reduc riscul de boli ale inimii. Suplimentele de omega 3 sunt realizare din ulei de peste.

  Doza optima de Omega 3

  Doza recomandata de catre Food and Drug Administration este de 2 grame de zi in cazul adultilor.

  Produs pe baza de omega 3: Omega 3 Concentrat

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2010 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi