Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Toxicitatea mediului

In zilele noastre mediul este din ce in ce mai poluat acesta avand efecte negative asupra sanatatii oamenilor. Cele mai importante probleme ale mediului sunt incalzirea globala, subtierea stratului de ozon, cantitatea exagerata de pesticide si de alte substante chimice care afecteaza calitatea apei si a alimentelor si nivelul nostru de expunere la radiatii si metale toxice.

Pesticidele, erbicidele, insecticide, fungicidele, fumigantele si fertitilizantii contin aceste metale si alte substante toxice care intra in sol in alimentele noastre. Aditivii alimentari, conservantii si colarantii artificiali sunt prezenti in produsele de la supermarket. Fructele si zarzavaturile sunt stropite, tratate, cu agenti de coacere si ceruite ca sa para mai apetisante. Substantele chimice toxice si deseurile periculoase ne contamineaza aerul si apa.

 

Produse naturale Calivita recomandate pentru contracarerea efectelor negative ale mediului :

 

Produse Administrare Efecte
2 capsule pe zi
3 stelute Ajuta la detoxifierea sistemului imunitar de substante periculoase.Detalii
3 capsule pe zi
3 stelute Ajuta la eliminarea toxinelor si a metalelor grele din corp . Detalii
Resveratrol Plus
1 capsula pe zi
3 stelute Contine coenzima Q10 si extract de struguri. Detalii
2 capsule pe zi
3 stelute Protejaza ficatul distrugand radicalii liberi si substante periculoase. Detalii
Galic Caps
2 capsule pe zi
2 Stelute Puternic imunostimulator. Detalii
Beta Carotene 3 capsule pe zi 2 Stelute Vitamina A este un antioxidant puternic. Detalii
Stress Mangement B Complex 2 capsule pe zi 2 Stelute Sunt necesare pentru o buna digestie si apara mucoasa tractului intestinal. Detalii

 

Pentru apa poluata se recomada Aparatul de filtrare si ionizare a apei Aquarion. De asemenea acest aparat transforma apa de la robinet in apa alcalina si apa acida care au numeroase intrebuintari. Apa acida poate fi folosita ca dezinfectant.

Pentru a mentine un mediu de locuit curat si sanatos folositi produse de curatenie ecologice. Multe dezinfectante, produse de curatare si alte produse chimice pentru gospodarie au proprietati toxice afectandu-va sanatatea. Din fericire specialisti de la Calivita s-au gandit si la acesta problema si au dezvoltat o gama de produse de curatenie ecologice.

Pentru a mentine un mediu curat in locuinta si mediul inconjurator va recomandam produsele ecologice unice pentru curatenie:

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

2006-2012 © calivitavelcu.ro