Calivita 

 

 

 

 

Tratament Naturist Alcoolism

 

  1. Ce este alcoolismul?

  2. Factori de risc pentru alcoolism

  3. Prevenirea Alcoolismului

  4. Tratament Naturist Alcoolism.

  1. Ce este Alcoolismul?

  Alcoolismul este o boală cronică, de multe ori progresivă. O persoană cu alcoolism tânjeşte de obicei după alcool şi băuturi alcoolice, în ciuda problemelor repetate legate de alcool, cum ar fi conducerea repetata în stare de ebrietate, pierderea locului de muncă, sau probleme in relaţionare. Alcoolismul implică o dependenţă fizică de alcool, dar alţi factori includ influenţe genetice, psihologice şi culturale.
  Alcoolismul este caracterizat prin pofta de alcool şi prin incapacitatea de a va opri din băut. Este însoţit de o dependenţă fizică (ceea ce înseamnă că persoana prezintă simptome de sevraj atunci când nu bea) si o toleranţă crescută pentru alcool (adică persoana trebuie sa bea cantităţi mai mari să se simtă "bine"). Înainte de începerea recuperării, majoritatea alcoolicilor vor nega că au o problemă. Oamenii care fac abuz de alcool, dar nu sunt dependenţi de acesta pot avea simptome similare, dar ei nu simt aceeaşi poftă de a bea şi de obicei nu prezintă simptome de sevraj.

  2. Semnele si simptomele Alcoolismului

  Simptomele alcoolismului includ:
  ·   
  • Consumul solitar sau ascuns de alcool; ·      
  • Pofta de alcool; ·       
  • Incapacitate de a controla cantitatea consumată;
  • Pierderi de memorie (uitarea unor evenimente sau conversaţii);
  • Iritabilitate atunci când nu poate avea o băutură la timp regulat; ·      
  • Probleme juridice; ·    
  • Dificultate în susţinerea unei relaţii sau a unui loc de muncă; ·    
  • Stari de anxietate; ·       
  • O creştere continua a consumului de alcool; ·      
  • Boali de ficat.

  3. Factori de risc pentru Alcoolism

  Dacă aveţi un istoric familial de abuz de alcool, aveţi mai multe şanse de a dezvolta afecţiunea faţă de cineva fără un istoric familial. Alţi factori care pot creste riscul includ:

  • Aţi avut 2 sau mai multe evenimente neplăcute în timpul copilăriei;
  • Aţi început să beţi mai timpuriu, pe la vârsta de 16 ani sau mai devreme;
  • Consumaţi mai mult de 1 - 2 pahare pe zi;
  • Fumatul (în special în adolescenţă);
  • Vă aflaţi sub stres intens;
  • Aveţi o tulburare psihiatrică preexistentă (cum ar fi depresia sau anxietatea);
  • La bărbaţi procentul de alcoolism este mai mare decât la femei;
  • Familii destrămate.

  4. Diagnosticul Alcoolismului

  Dacă aveţi simptome asociate cu alcoolismul, ar trebui să va puneti cateva intrebari. Dacă bănuiţi că un prieten sau iubitul manifestă alcoolism, trebuie să ştiţi că majoritatea alcoolicilor neagă că au o problemă şi de obicei este puţin probabil să caute un tratament de la sine. Dumneavoastră şi alţi prieteni şi membri ai familiei aţi putea fi nevoiţi să-l convingeţi să caute ajutor.
  Întrebările pe care se pot pune unui subiect:

  ·         V-aţi gândit vreodată că este nevoie să mai reduceţi din cantitatea de alcool consumată ?
  ·         Aţi fost  deranjat vreodată de soţ, un prieten sau coleg care v-a cerut să beţi mai puţin ?
  ·         Vă simţiţi vreodată vinovat pentru cantitatea pe care o beţi ?
  ·         Aţi băut vreodată dimineaţa devreme sau a doua zi pentru a calma o mahmureală, pentru a începe ziua, sau a scăpa de ameţeli ?
  Testele de sânge, în general, nu sunt utile, deoarece acestea arată doar consumul recent de alcool. Medicul poate solicita teste ale funcţiei hepatice pentru a vedea dacă au existat leziuni ale ficatului provocate de alcool.

  5. Îngrijirea Preventiva a Alcoolismului

  Dacă beţi, faceţi acest lucru doar moderat - nu mai mult de 2 pahare pe zi, dacă sunteţi bărbat şi nu mai mult de 1 pahar pe zi, dacă sunteţi femeie.
  Intervenţia timpurie este importantă, mai ales la adolescenţi. Pentru a preveni consumul precoce, luaţi în considerare următoarele:
  ·         Fiţi implicaţi si interesaţi în viaţa adolescentului dumneavoastră;
  ·         Discutaţi deschis cu copii dumneavoastră, în special cu pre-adolescenţii şi adolescenţii, despre răspândirea pe scară largă şi pericolele consumului de alcool şi droguri;
  ·         Au reguli clare, non-negociabile cu privire la nefolosirea alcoolului şi drogurilor;
  ·         Comportaţi-vă ca un model – nu beţi excesiv, nu utilizaţi alte droguri sau ţigări;
  ·         Îndemnaţi-vă ferm copii să nu fumeze;
  ·         Încurajaţi-vă copii să fie activi în sport, muzică, arte, sau alte activităţi;
  ·         Fiţi la curent în permanenţă cu locul în care se află copii sau adolescenţii dumneavoastră si asiguraţi-vă că sunt întotdeauna supravegheaţi de un adult;
  ·         Monitorizaţi-vă adolescentul cu privire la comportamentul agresiv, sentimente de furie sau depresie, precum şi rezultate şcolare slabe. Dacă oricare dintre aceste comportamente se dezvoltă, aflaţi dacă alcoolul poate fi un motiv;
  ·         Nu beţi si niciodată la volan şi nu  permiteţi adolescentului dumneavoastră să fie condus cu maşina de către o persoană care a băut.
  Abordarea Tratamentului:
  Primul pas si cel mai important în tratamentul pentru alcoolism este recunoaşterea faptului că aveţi o problemă. Adesea, membrii familiei si prietenii apropiaţi pot grăbi tratamentul pentru persoana cu dependenţă.
  Tratament si recuperarea în curs de desfăşurare trebuie să se adreseze atât dependenţei fizice cât şi psihice şi poate include tratamentul spitalizat sau tratament la domiciliu. Într-un program de spitalizare sau rezidenţial, în general, persoana stă într-un spital sau centru timp de 28 de zile, urmând mai întâi detoxifierea (de obicei 4 - 7 zile) şi terapia individuală şi de grup, punând accent pe abstinenţă. Discutaţi cu medicul despre ceea ce este mai bine pentru dumneavoastră sau persoana iubită.

  6. Stilul de viaţă in cazurile de alcoolism

  • Părticipă la organizatiile care va ajuta sa va lasati de alcool;
  • Membrii familiei trebuie sa fie alaturi de cei care sufera de alcoolism pentru a trece mai usor pentru aceasta problema;
  • Exersaţi în mod regulat pentru a ajuta la reducerea tentaţiei.

  7. Tratament Naturist Alcoolism

  Consumul permanent de bauturi alcoolice, cunoscut si sub numele de alcoolism, este o suferinta destul de anevoios de tratat, chiar de catre specialisti.

  Intoxicatia cu alcool poate fi acuta sau cronica.
  In intoxicatia acuta, datorita consumului recent de alcool in cantitate mare, apar tulburari ca: veselie exagerata, apoi tristete si somn agitat. La trezire, alcoolicul nu se simte bine, având cefalee, greturi, etc. In timpul crizei se pot produce tulburari de constiinta si de memorie, uneori insotite de acte anormale de care alcoolicii nu-si mai aduc aminte la trezire.

  Intoxicatia cronica poate fi urmata de tulburari somatice, neurologice si psihice, precum: ciroza, gastrita, polinevrita, boli de rinichi.
   

  Tratament Naturist Calivita recomandat in alcoolism:

   

   Produse Administrare Efecte
   2 capsule pe zi
   3 stelute Contine aminoacizi si alti nutrienti care va ajuta sa suportati renuntarea la alcool ajutand totodata la regenerarea celulelor ficatului.Detalii
   1 capsula pe zi
   3 stelute Arginina reduce efectele toxice ale alcoolului. Ajuta la dezintoxicarea ficatului, neutralizand amoniacul. Detalii
   2 lingurite pe zi
   3 stelute Contine aloe vera care ajuta la detoxifierea ficatului fiind recomandata in afectiunile hepatice. Detalii
   Evening Primrose Oil
   2 capsule pe zi
   2 Stelute Uleiul de primula este o sursa importata de acizi grasi esentiali. Ajuta la reducerea efectelor de sevraj asociate renuntarii la alcool. Detalii

   

 

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro