Calivita 

 

 

 

 

Tratament Naturist Angioedem

 

  Ce este angioedemul?

  Angioedemul se referă la inflamarea care se întâmplă chiar sub suprafaţa pielii, cel mai adesea în jurul buzelor şi ochilor. Într-o reacţie alergică, organismul produce histamină, care determină vasele de sânge să se umfle. Angioedemul este similar cu urticaria, dar la urticarie,  pe suprafata pielii se întâlnesc pete roşii însoţite de mâncărimi. Angioedemul este o inflamaţie mai profundă. Atât urticaria cât şi angioedemul sunt de obicei cauzate fie de o reacţie alergică, fie de un aliment sau medicament. Lucruri precum polenul sau insectele pot provoca, de asemenea, angioedem. În cazuri rare, acesta poate fi un semn al unei afecţiuni fundamentale, cum ar fi leucemia sau boala Hodgkin. Există două tipuri bazale de angioedem:

  • Angioedemul ereditar (AEE), o afecţiune rară, care este genetică;
  • Dobândirea angioedemului (AAE).

  Angioedemul poate dura de la minute la ore pentru a se dezvolta. Acesta poate afecta o zonă de pe o parte a corpului, dar nu şi de pe alta. În cele mai multe cazuri, angioedemul este uşor. Angioedemul sever poate provoca inflamarea gâtului sau limbii, blocarea căilor respiratorii, şi poate pune viaţa în pericol.


  Semnele şi Simptome Angioedemului


  Simptomele comune ale angioedemului includ:
  ·         Apariţia bruscă a petelor roşii, în special în apropierea ochilor şi a buzelor, dar şi pe mâini, picioare, şi interiorul gâtului;
  ·         Senzaţie de arsură, zone dureroase, umflate; uneori mâncărimi;
  ·         Zone decolorate sau erupţie pe mâini, picioare, faţă sau organe genitale;
  ·         Mai rar, răguşeală, gât strâmt sau umflat, probleme de respiraţie;
  ·         Într-o formă numită sindromul angioneurotic-eozinofilie, apar urticaria, pruritul, febra, durerile musculare, urina redusă, creşterea în greutate şi numărul ridicat de celule albe din sânge.


  Care este Cauza angioedemului?


  Uneori, cauza este necunoscută. O reacţie angioedemă pot fi cauzată de alergii la produsele alimentare, coloranţi, sau polen, sau anumite medicamente. Alimentele care cauzează adesea alergii includ crustaceele, lactatele, şi nucile. Medicamentele care vindecă frecvent reacţiile alergice includ antiinflamatoare nesteroidiene (AINS, cum ar fi ibuprofenul sau Advil), medicamentele pentru tensiune arterială, aspirina şi antibioticele. Afecţiunile, cum ar fi leucemia, boala Hodgkin, tulburările ţesutului conjunctiv (cum ar fi lupusul) pot declanşa, de asemenea, angioedemul.

  Factori de risc angioedem


  Aceşti factori cresc riscul de angioedem:

  • Prezenţa urticariei sau angioedemului în trecut;
  • Prezenţa unei reacţii alergice la nivel corpului în trecut;
  • Experimentarea leziunilor, schimbărilor bruşte de temperatură, stresului sau anxietăţii;
  • Parcurgerea unei proceduri dentare;
  • Prezenţa chisturilor ovariene.

  Diagnosticare Angioedemului


  Medicul va efectua un examen fizic şi vă va întreba despre simptomele dumneavoastră. Asiguraţi-vă că înştiinţaţi furnizorul de îngrijire a sănătăţii cu privire la toate medicamentele (pe bază de prescripţie medicală şi fără) deoarece acestea pot fi o cauza a angioedemului. Testele de sânge şi urină pot ajuta la identificarea cauzei angioedemului.

  Tratament Naturist Angioedem

  Vitamina C 1000 mg

  Stress Management B Complex

  Digestive Enzymes

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro