Calivita 

 

 

 

 

Tratament Naturist Autism

 

  Ce este autismul?

  Copii cu autism au probleme cu abilităţile sociale şi de comunicare - cel mai adesea, interacţiunile sociale, lingvistice şi comportamentul, inclusiv repetarea unui comportament iar şi iar. Autismul face parte dintr-un grup complex de tulburări de dezvoltare, numite tulburări din spectrul autismului. Autismul apare în primii 3 ani de viaţă, deşi uneori este diagnosticată mult mai târziu.
  Cercetătorii nu ştiu ce cauzează autismul. Deşi a existat destul de multă dezbatere dacă vaccinurile pot declanşa autismul, multe studii bine concepute nu au găsit nici o legătură între autism şi vaccinuri.
  Autismul nu are nici un leac, dar intervenţia timpurie şi agresivă poate ajuta părinţii şi copiii să înveţe să gestioneze simptomele şi să îmbunătăţească calitatea vieţii acestora.
  Semne şi Simptome:
  Aceste simptome pot varia de la moderate până la severe. Comportamentul fiecărui copil este diferit, dar aici sunt unele semne comune în cele trei zonele cele mai susceptibile de a fi afectate - limbajul, interacţiunea socială şi comportamentul:
  Comunicarea:

  Nu poate iniţia sau purta o conversaţie socială deschisă;
  Dezvoltă limbajul încet sau deloc;
  Repetă cuvinte sau pasaje memorate, cum ar fi reclame, dar nu le înţelege;
  Nu se referă la sine în mod corect - de exemplu, spune: "vrei apă", atunci când copilul doreşte să spună "vreau apă"
  Foloseşte rime fără sens;
  Utilizează gesturi în loc de cuvinte.

  Interacţiunea socială:

  Nu pare conştient de sentimentele altora;
  Este retras;
  Preferă să îşi petreacă timpul singur, mai degrabă decât cu alţii;
  Nu pot răspunde la contactul vizual sau zâmbete;
  Poate evita contactul vizual;
  Nu-i place să fie ţinut;
  Nu răspunde la numele său.

  Comportamentul:

  Repetă mişcările corpului;
  Poate considera zgomotele normale dureroase şi îşi ţine mâinile peste urechi;
  Poate fi sensibil la lumină;
  Poate considera supra stimulantă chiar şi atingerea uşoară;
  Freacă suprafeţele, ţine în gură sau linge obiecte;
  Nu-i plac, nici chiar cele mai mici schimbări în rutină; trebuie ca totul să fie la fel;
  "Procedează" cu istericale intense.

  Cauzele Autismului


  Cercetătorii nu ştiu ce anume cauzează autismul, şi pot exista mai multe cauze. Poate fi ereditară în unele familii, iar cercetarea arată că un număr de gene pot fi implicate.
  Multe alte cauze posibile au fost suspectate, dar nu au fost dovedite. Unii cercetători consideră că deteriorarea unei anumite părţi a creierului, numită amigdală, poate fi implicată. Alţi cercetători studiază dacă un virus ar putea declanşa simptomele.
  Unii părinţi au auzit că vaccinul rujeolic, oreionic, şi rubeolic (RUR) pe care copii îl primesc poate provoca autismul. Mai multe studii majore nu au găsit nici o legătură între vaccin şi autism. Academia Americană de Pediatrie şi de Centrele pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor raportează că nu există nici o legătură între autism şi vaccinul RUR.
  Unii medici consideră că, creşterea numărului de copii cu autism se datorează diagnosticării mai bune şi definiţiilor mai noi ale autismului. Termenul de "tulburări din spectrul autismului" include o gamă mai largă de probleme de dezvoltare.


  Factori de Risc Pentru Autism

  Autismul prezintă de patru ori mai multe şanse de a se dezvolta la băieţi decât la fete, şi poate fi moştenit. De fapt, aproximativ 50 % din toţi băieţii cu autism au un părinte cu această afecţiune.
  Autismul apare mai frecvent la copii cu tulburări genetice rare şi alte afecţiuni medicale, cum ar fi scleroza tuberculară, fenilcetonuria, neurofibromatoza şi epilepsia.
  Unele cercetări sugerează că, copii născuţi de părinţi în vârstă (peste 40 de ani), ar putea avea mai multe şanse de a dezvolta autism.
  Diagnostic:
  Nu există nici un test specific pentru a diagnostica autismul. Copii se dezvoltă în ritmuri diferite, iar pediatrul copilului va urmări dezvoltarea copilului dumneavoastră pe parcursul vizitelor regulate. Copilul dumneavoastră poate avea nevoie de o evaluare suplimentară în cazul în care acesta:

  Nu gângureşte până la 12 luni;
  Nu gesticulează (arătând, fluturând în semn de pa-pa) până la 12 luni;
  Nu spune cuvinte simple până la 16 luni;
  Nu spune două fraze spontane până la 24 luni (nu doar ecoul);
  Pierde orice limbaj sau abilităţi sociale la orice vârstă.

  Copii cu autism cunoscut sau suspectat vor face frecvent teste genetice pentru a căuta anomalii cromozomiale şi probabil, de testare metabolice.

  Tratament Naturist Autism

  Un copil care afişează un comportament ciudat şi insuficienţă in aptitudinile sociale se poate spune ca prezintă semne de autism. Potrivit cercetarilor si dovezilor urmatorele schimbari pot fi de folos:

      
  *Suplimenterea alimentatiei cu Vitamina C

        
  Reduce severitatea simptomelor ;se ia de 1 gram pentru fiecare 9 kg de greutate corporală pe zi;
     

  * Admistrarea unui supliment de Vitamina B6

        
  Cu supravegherea unui medic lui, dati copilului dumneavoastră de 30 mg de vitamina B6 la 1 kg de greutate corporală, în fiecare zi pentru a ajuta la reducerea simptomelor;


      
  * Încercaţi terapia prin masaj

        
  Vizitaţi un terapeut calificat pentru 15 de minute de masaj de două ori pe săptămână, pentru a îmbunătăţi comportamentul şi alte simptome ale autismului;


   
  * Descoperiti simptomele copilului Dvs la anumite produse alimentare

        
  Lucraţi cu un practicant de asistenţă medicală calificat pentru a afla dacă produsele alimentare care conţin gluten şi / sau cazeină pot contribui la problemele asociate cu autism.

   

  Produse naturale Calivita recomandate in autism:

  Va recomandam suplimentele pe baza de vitamina C in special Vitamina C pentru Copii ( Lion Kids C) si produsele calivita ce contin complexul de vitamine B printre care si vitamina B6: Stress Management B Complex si Mega B Complex.

   Produse Administrare Efecte
   1 capsula pe zi
   3 stelute Vitamina C are efect antioxidant distrugand radicalii liberi. Formula speciala pentru copii. Detalii
   1 capsula pe zi
   3 stelute Vitaminele din complexul B ajuta la functionarea normala a creierului si a sistemului nervos. Detalii
   1-2 capsule pe zi
   3 stelute Contine Ginkgo Biloba care are efect antioxidant si efect pozitiv asupra creierului. Detalii
   Strong Bones
   1 capsula pe zi
   2 Stelute Contine calciu si magneziu care imbunatateste functionarea creierului si a sistemului nervos. Detalii

   

   

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro