Calivita 

 

 

 

 

Tratament Naturist Eficient pentru Cancer (4 produse)

 

Pachet Naturist Cancer

  Pret Pachet: 665 Lei

  Pachetul Contine urmatoarele produse:

  Oxy Max - oxigeneaza organismul si intareste sistemul imunitar;

  Noni Sirop - intareste sistemul imunitar, are efect atitumoral;

  Liquid Chlorophyll - detoxifica si alcalinizeaza organismul;

  Resveratrol Plus - este un puternic antioxidant care distruge radicalii liberi.

  Ce este cancerul?

  Cancerul este cresterea necontrolata a unor celule anormale care se pot dezvolta oriunde in organism. Aceste celule anormale sunt denumite celule canceroase, celule maligne sau celule tumorale. Denumirea tipurilor de cancer este data de locul in care aceste celule canceroase apar. De exemplu: cancer la san, cancer la colon, cancer la plamani. Cancerul nu apare doar la oameni acesta putandu-se dezvolta si la animale precum si alte organisme vii.

  Cauzele cancerului

  - Oxigenarea insuficienta a celulelor este cauza primara a cancerului.

  Dr. Otto Warburg a fost premiat cu premiul Nobel deoarece a stabilit cauza primara a cancerului si anume OXIGENAREA INSUFICIENTA a celulelor, dovedind ca celulele canceroase sunt anaerobe si cancerul nu se dezvolta intr-un mediu oxigenat.

  - Aciditatea.

  Aciditatea afecteaza sistemul imunitar si slabeste celulele care devin vulnerabile la virusi si bacterii. Cancerul de poate aparea intr-un mediu bazic iar intr-un mediul acid cancerul se raspandeste cu repeziciune.

  - Sistemul imunitar slabit.

  Dupa cum probabil cunoasteti fiecare persoana are celule canceroase in organism insa acestea sunt eliminate de catre SISTEMUL IMUNITAR. Cancerul apare atunci cand sistemul imunitar este slabit. Cu cat sistemul nostru imunitar este mai puternic cu atat riscul de cancer este mai mic.

  - Radicalii liberi si toxinele din organism.

  Radicalii liberi oxideaza celulele care in lipsa oxigenului devin canceroase.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Pentru tratarea cancerului trebuie actionat in 5 feluri:

  oxigenarea organismului;

  intarirea sistemului imunitar;

  alcaliniazarea organismuluil

  detoxifierea organismului;

  protectia antioxidanta.

  1. Oxigenarea Organismului - Produsul Oxy Max

  Oxy Max - Oxigenul stabilizat este un concentrat electrolitic netoxic, care nu conţine hidrogen-peroxid şi care pune la dispoziţia organismului oxigenul sub formă moleculară. Oxigenul stabilizat ajută la suplimentarea cu oxigen a ţesuturilor, reîncarcă organismul cu energie, îmbunătăţeşte procesele fiziologice, metabolismul şi circulaţia sanguină, ameliorează simptomele ce derivă din dificultăţile respiratorii. Influenţează benefic absorbţia şi utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor şi extractelor de plante.

  2) Intarirea sistemului imuniar - Noni Sirop

  Cercetatorii au analizat folosirea produsului Noni Organic pe post de supliment in tratamentul bolilor tumorale. Rezultatele au fost promitatoare Noni incetinind dezvoltarea celulelor canceroase in multe tipuri de tumori, in conditii de laborator, iar in alte cazuri ameliorand semnificativ efectele secundare nocive ale terapiilor antitumorale si ajutandu-i pe pacienti sa le suporte mai usor.

  Prin conţinutul în damnacantal, Noni are acţiune anti­cancerigenă şi chiar încetineşte dezvoltarea tumorilor existente. În cazul în care există deja tumori, scade nivelul de xeronină, proxeronină şi proxerogenază din organism, însă acestea se regăsesc În cantităţi importante în Noni are acţiune adaptogenă, motiv pentru care restabileşte activitatea celulelor disfuncţionale. Consumul sistematic al produsului Noni asigură protecţie împotriva formării tumorilor canceroase.

  Xeronina şi proxeronina din compozitia noni au acţiune antidepresivă. Aceste două substanţe accelerează formarea endorfinei, care induce o stare de bună dispoziţie. De asemenea, aceste substanţe scad pragul de percepţie a senzaţiei de durere, cauzată de artrite şi artroze.
  Xeronina declanşează mecanismele antiinflamatorii din organism, are acţiune antialergică şi creşte capacitatea de rezistenţă a organismului faţă de bacterii şi virusuri. Din această cauză, noni este recomandat şi persoanelor care suferă de repetate infecţii ale căilor respiratorii superioare.

  3), 4) Detoxifierea si alcalinizarea - Liquid Clorophyll

  Clorofila are un puternic efect alcalinizant asupra sistemului digestiv, optimizează circulaţia sanguină, digestia, reduce senzaţia de oboseală, îmbunătăţeşte şi sprijină sănătatea. Pe lângă multe alte efecte benefice, ajută şi la menţinerea unei activităţi intestinale optime.

  Alfalfa este una din plantele cel mai intens studiate şi reprezintă una din cele mai potrivite surse de proteine, clorofilă, carotină, vitamina A (retinoli), vitamina D (calciferol), vitamina E (tocoferol), vitamina B (piridoxină) şi vitamina K (filochinonă), precum şi o sursă adecvată de enzime digestive.

  Alfalfa este utilizată pe întreg globul de sute de ani ca roborant şi fortifiant general. Conform rezultatelor experimentelor, aceasta neutralizeaza efectele substanţelor dăunătoare din alimente care pătrund în ficat şi în intestinul subţire, înainte ca acestea să îşi exercite acţiunea negativă. Poate ajuta la eliminarea toxinelor şi la neutralizarea acizilor. Nutrienţii care conţin o mare cantitate de clorofilă alcalinizează şi detoxifică organismul, în special ficatul.

  5) Protectie antioxidanta - Resveratrol Plus

  Aşa cum au dovedit cercetările, resveratrolul previne formarea cheagurilor de sânge, păstrând circulaţia sângelui în vasele sanguine. Resveratrolul ajută la scăderea colesterolului, şi este de 10-20 de ori mai puternic decât vitamina E în protecţia împotriva oxidării LDL (lipoproteine cu densitate scăzută), un  proces legat de apariţia afecţiunilor cardiovasculare.

  Resveratrolul reduce apariţia tumorilor prin blocarea unei enzime despre care cercetătorii afirma că contribuie la dezvoltarea cancerului de colon. Resveratrolul este un antioxidant natural care protejează celulele organismului, precum şi sistemul nervos şi cardiovascular.

  În mod special, poate acţiona benefic în recuperarea după boli sau în cazul persoanelor cu un sistem imunitar compromis. Are acţiune benefică şi asupra persoanelor perfect sănătoase – intensifică metabolismul, ceea ce poate ajuta la pierderea greutăţii corporale, îmbunătăţeşte răspunsul autoimun şi performanţele cardiovasculare.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

   

  Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro