Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Tratament Naturist Infectii Micotice

 

 

  Conform studiilor ştiinţifice, una din două persoane contractează o infecţie micotică (cu ciuperci) în timpul vieţii.
  Din fericire, acestea nu pun în pericol viaţa, dar sunt destul de neplăcute, deoarece ne dau bătăi de cap o perioadă relativ lungă. O infecţie micotică a unghiilor sau Candida ne pot strica foarte uşor buna dispoziţie.

  Dermatologii prescriu, în general, creme sau loţiuni antimicotice pentru această problemă, dar, dacă nu sunt eficiente, medicul poate recomanda medicamente sub formă de tablete. Unele au efecte nocive asupra ficatului, motiv pentru care sunt necesare analize frecvente de sânge, pentru a testa funcţia enzimelor hepatice. Însă există metode mult mai delicate de tratare a infecţiilor micotice!

  Metode naturale împotriva infecţiilor dermatologice şi ale unghiilor

  Oregano OilVă recomandăm Oregano Oil împotriva diferitelor micoze ale pielii şi unghiilor, în special împotriva micozelor unghiilor. Acest produs poate fi folosit şi pentru uz extern, dacă doriţi să trataţi infecţiile în mod natural sau să suplimentaţi tratamentul medicamentos.

  Mulţumită uneia dintre substanţele sale active, uleiul de oregano ajută la distrugerea fungilor şi previne multiplicarea acestora. Puteţi folosi, de asemenea, uleiul de oregano ca metodă profilactică, pentru evitarea micozelor!


  Extrasul de usturoi din Garlic Caps poate fi, de asemenea, folositor pe durata tratamentului antimicotic. Un experiment ştiinţific a analizat eficacitatea sa împotriva Trichophyton rubrum, specia ce cauzează cele mai multe infecţii dermatologice.

  Rezultatele au demonstrat că conţinutul de alicină al usturoiului este comparabil cu cel al unui medicament foarte des folosit, însă, bineînţeles, nu prezintă efectele secundare ale acestuia.


  ParaProtex este un produs antiparazitar şi antimicotic eficient şi complex, care sprijină lupta împotriva infecţiilor într-un mod delicat, substanţele pe care le conţine fiind aplicate de mult timp în medicina tradiţională – usturoi, ulei din seminţe de grepfrut, cuişoare, bogate în uleiuri esenţiale, precum şi alte plante cu efecte benefice, cum ar fi iarba de smirnă, dracila şi Pau D’Arco, toate concentrate într-o singură tabletă.

  Se recomandă şi în caz de infecţie cu Candida, fiindcă sprijină mecanismul de apărare al organismului, neafectând însă flora bacteriană intestinală.

  Candida – când echilibrul intern se dereglează


  Paraprotex trateaza micozeleCandida albicans este o aşa-numită drojdie sau ciupercă microscopică, prezentă în mod normal în colon şi vagin, care nu cauzează simptome, însă, dacă microflora extrem de sensibilă a acestor zone este dereglată, se poate înmulţi cu uşurinţă.

  Infecţia cu Candida apare, de obicei, după un tratament cu antibiotice, dar şi în anumite perioade stresante sau în cazul unor boli. Poate cauza manifestări neplăcute, împotriva cărora medicii sunt obligaţi să prescrie medicamente antimicotice, adesea chiar imediat după tratamentul cu antibiotice.

  Acest lucru poate fi evitat, iar regenerarea poate fi sprijinită cu ajutorul suplimentelor cu probiotice, al căror consum trebuie să înceapă în cursul tratamentului cu antibiotice şi să continue câteva săptămâni după acesta, precum şi cu preparate antimicotice naturale.


  Persoanele susceptibile la infecţiile cu ciuperci trebuie să acorde o atenţie specială acestui lucru, printre acestea numărându-se pacienţii aflaţi la tratament cu imunosupresoare sau diabeticii.
  Aceştia trebuie să se bazeze întotdeauna pe profilaxie!
  Până la primăvară aveţi timp să trataţi infecţiile dermatologice, aşa că, dacă nu doriţi să luaţi medicamente, încercaţi alternativele naturale, care nu au efectele secundare ale tratamentului alopat!

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 ©Calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi