Calivita 

 

 

 

 

Tratament Naturist Raceala

 

  Produse Administrare Efecte
  1 lingurita pe zi
  3 stelute Amestec de plante intre care si astragalus din China care ajuta la multiplicarea celulelor albe esentiale pentru combaterea infectiei. Detalii
  2 capsule pe zi
  3 stelute Combate virusurile racelii. Detalii
  2 capsule pe zi
  3 stelute Important pentru vindecare. Mareste imunitatea. Detalii
  Garlic Caps
  1 capsula pe zi
  2 Stelute Antibiotic nazal si activant al sistemului imunitar.. Detalii
  L-Lysine Plus
  1 capsula pe zi
  Ajuta la distrugerea virusurilor si previne herpesul oral produs de raceala in jurul gurii.. Detalii
  Acidophilus
  3 capsule pe zi
  Reface bacteriile prietenoase. Detalii

   

  Ce este răceala obişnuită, şi ce cauzează aceasta?

  Răceala obişnuită este o boală contagioasă auto-limitată, care poate fi cauzată de un număr de diferite tipuri de virusuri. Răceala obişnuită este menţionată din punct de vedere medical ca o infecţie virală a căilor respiratorii superioare.

  Simptomele de răceală pot include tuse, dureri în gât, congestie nazală, secreţii nazale abundente şi strănut. Peste 200 de tipuri diferite de virusuri sunt cunoscute că provoacă răceala, cu rhinovirusul cauzând aproximativ 30% - 35% din toate răcelile la adulţi. Alte virusuri frecvent implicate includ coronavirus, adenovirus, virusul sinciţial respirator şi virusul parainfluenza

  . Deoarece atât de multe virusuri diferite pot cauza o răceală şi pentru că noi viruşi ai răcelii se dezvoltă în mod constant, corpul nu capătă niciodată rezistenţă la toate. Din acest motiv, răcelile sunt o problemă frecventă şi recurentă. De fapt, copii din grădiniţă şi şcoala primară pot avea şase până la 12 răceli pe an, în timp ce adolescenţii şi adulţii au de obicei doi până la patru răceli pe an. Răceala apare cel mai frecvent în timpul lunilor de toamnă şi de iarnă.
  Răceala obişnuită este cea mai frecventă îmbolnăvire din lume, şi aceasta este o cauză principală a vizitelor la medic şi zilelor pierdute de la şcoală şi de la locul de muncă. Se estimează că persoanele din Statele Unite suferă 1 miliard de răceli pe an, cu aproximativ 22 de milioane de zile de absenţe înregistrate anual.

  Cum se transmite răceala?

  Răceala se transmite fie prin contact direct cu secreţiile infectate de pe suprafeţele contaminate sau prin inhalarea virusului din aer după persoane care strănută sau tuşesc. Transmiterea de la o persoană la alta, de multe ori se produce atunci când o persoană care este răcită, suflă sau îşi atinge nasul şi apoi atinge pe cineva sau altceva. O persoană sănătoasă care apoi intră în contact direct cu aceste secreţii se poate infecta ulterior, de multe ori după ce mâinile contaminate intră în contact cu proprii ochi sau nas. Un virus al răcelii poate supravieţui pe obiecte cum ar fi pixuri, cărţi, telefoane, tastaturi de calculator şi ceşti de cafea pentru mai multe ore şi, astfel, poate fi preluat prin contactul cu aceste obiecte.

  Care sunt semnele şi simptomele răcelii obişnuite la adulţi, copii şi sugari?

  Simptomele de răceala încep de obicei, la două-trei zile după transmiterea infecţiei (perioada de incubaţie). Simptomele şi semnele de răceală variază în funcţie de virusul responsabil de infecţie şi pot include următoarele
  ·        congestie nazală sau de drenaj, • durere sau iritare în gât, • strănut, • răguşeală, • tuse, • lăcrimarea ochilor, • febră, • dureri de cap, • dureri de corp şi • oboseală.


  Semnele şi simptomele răcelii obişnuite la sugari şi copii sunt similare cu cele observate la adulţi. Răceala poate începe cu un nas înfundat cu secreţii nazale clare, care ulterior pot deveni gălbui sau verzui la culoare. Sugarii şi copii pot deveni, de asemenea, mult mai agitaţi şi să prezinte scăderea apetitului.
  Aceste simptome de răceală vor dura de obicei, de la patru la 14 zile, cu refacerea la cele mai multe persoane într-o săptămână.

  Are ceva de-a face cu expunerea la vreme rece?

  Deşi răceala apare de obicei toamna şi în lunile de iarnă, vremea rece în sine nu provoacă răceala. Mai degrabă, se crede că în timpul lunilor cu vreme rece oamenii petrec mai mult timp în interior, în imediata apropiere unii de alţii, facilitând astfel răspândirea virusului. Din acelaşi motiv, copii aflaţi în îngrijire zilnică şi la şcoală sunt în special predispuşi la dobândirea răcelii obişnuite.

  Care este diferenţa între răceală şi gripă?

  Mulţi oameni confundă răceala cu gripa. Gripa este cauzată de virusul gripal, în timp ce, în general, răceala obişnuită nu. În timp ce unele dintre simptomele de răceală şi gripă pot fi similare, pacienţii cu răceală au de obicei o boală uşoară. Pacienţii cu gripă apar, de obicei, mai bolnavi şi prezintă un debut mai brutal de boală, cu febră, frisoane, dureri de cap, dureri musculare şi corporale persistente, tuse uscată şi slăbiciune extremă.
  Deşi diferenţierea dintre răceală şi gripă poate fi dificilă, există teste de laborator disponibile pentru a confirma diagnosticul de gripă.

  Cum este diagnosticată răceala obişnuită?

  Medicul sau asistenta medicală va diagnostica în general răceala obişnuită pe baza descrierii simptomelor dumneavoastră şi concluziile privind examenul fizic. Testele de laborator şi studiile de imagistică nu sunt în general necesare dacă nu există preocupări cu privire la o altă afecţiune medicală existentă sau la posibile complicaţii.

   

   

   

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro