Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea tusei

Tusea este un act reflex de aparare ce consta dintr-o expiratie brusca si spontana. Tusea este de doua feluri: uscata si umeda. Cea uscata este produsa de iritatia mucoasei cailor respiratorii, neinsotita de expectoratie. Cea umeda consta din eliminarea produselor patologice din plamani: sputa, secretii, sange, etc...

In timp ce tusea uscata trebuie calmata, tusea umeda, dimpotriva, trebuie stimulata, pentru eliminarea produselor patologice. In unele boli, ca de exemplu astmul bronsic, bronsite cronice si enfizem pulmonar, bolnavii sunt invatati sa tuseasca, pentru a elimina o cantitate mai mare de secretii din plamani, care le stanjenesc respiratia.

Tusea convulsiva este o boala infecto-contagioasa, intalnita la copii, manifestandu-se prin accese de tuse spastica, survenite in special noaptea, adesea fiind insotite si de varsaturi. Mai de mult, aceste accese erau denumite chinte, deoarece se credea ca ele survin numai din 5 in 5 ore, fapt neverosimil insa.

Masuri igienice in cazurile de tuse convulsiva: izolarea bolnavului la spital sau la domiciliu este obligatorie, intr-o camera bine aerisita si incalzita.

Produsele Calivita recomandate pentru tratarea tusei:

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro