Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uleiul de jojoba: Beneficii si Utilizari

 

 

  Din punct de vedere tehnic, acest produs nu este un ulei, ci mai degrabă ceea ce ei numesc un produs din ceara. Uleiul de jojoba este o ceara de culoare galbena, realizata prin presarea boabelor unei plante din deşert. Este similar ca si textura cu sebumumul natural al pielii.

  Uleiul de jojoba conţine o substanţă, similara cu colagenul, care confera pielii o senzatie de catifelare. Uleiul de jojoba patrunde adanc in piele si creşte moliciunea si catifelarea pielii si reduce liniile şi ridurile superficiale pentru cateva ore dupa utilizare.

  Se pare că motivul pentru care uleiul de jojoba funcţionează atât de bine este faptul că pielea il acceptă ca pe sebumul propriu şi îi permite să pătrundă adanc in epiderma. Uleiul de jojoba este, de asemenea, util pentru ameliorarea acneei, eczemelor, pielii inflamate şi psoriazisului.

  Din moment ce uleiul de jojoba nu este un iritant pentru ochi si nu are nici un efect de alergen, îl puteţi folosi pentru a elimina machiajul, inclusiv cel al ochilor. Acesta elimină cu uşurinţă fondul de ten, fardul de obraz şi rujul, inclusiv produsele cele mai rezistente.

  Atunci cand doriti sa utilizati uleiul de jojoba, puteti amesteca câteva picături de ulei de jojoba în balsamul de par sau il puteti folosi de unul singur. Puteţi aplica putin ulei de jojoba pe parul umed, înainte de uscare. De asemenea, îl puteţi aplica chiar si pe parul uscat, pentru a-i oferi stralucire.

  Uleiul de jojoba are un efect de hidratare asupra scalpului si, de asemenea, ajuta la prevenirea aparitiei matretii.

  Produse Calivita Recomandate: Beauty Formula , Silk and Shine Sampon ,

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi