Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Tratament naturist pentru urticarie

Urticaria reprezinta o stare alergica cu dermatoza (eruptie a pielii) de sensibilitate la consumarea de alimente pe care organismul nu le suporta sau dupa atingerea anumitor substante la care organismul e sensibil - apar papule asemanatoare cu urma pe care o lasa atingerea cu urzica, pete rosii, reliefate, de marimi diferite si insotite de mancarimi, eczeme, edeme, prurit, astm etc. Pot aparea leziuni si pe faringe si pe alte organe interne.

Din combinarea anticorpilor cu antigenii (cei care au provocat alergia), rezulta substante toxice în genul histaminei, care produce fenomene patologice, umori foarte grave (socul anafilactic, caracterizat prin frisoane, astm, diaree, edem, putând duce la moarte).

Mai des apare urticaria provocata de alimente sau medicamente la care organismul este sensibil. Papulele sunt albicioase, portelanoase, bine delimitate, pe un fond eritematos. Se însoteste de prurit.

Cauzele unei astfel de suferinte sunt: consumul anumitor alimente (peste, oua, vanat, mezeluri, conserve, fragi, capsuni), al unor medicamente (aspirina, piramidon), intepaturi de insecte, urzici, injectare de seruri, etc... Urticaria poate persista cateva ore sau zile, la anumite persoane avand un caracter recidivant.

Masuri igienice:

- Evitarea alimentelor, a medicamentelor cat si a celorlalti factori care o produc.
- Alimente de evitat: capsuni, oua, carne, conserve, bauturi alcoolice.

 

Produsele Calivita recomadate ca tratament contra urticarie:

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro