Calivita 

 

 

 

Vitamina B3 - avantaje si dezavantaje

 

  Daca doriti sa va reduceti colesterolul, vitamina B3, cunoscuta si sub numele de niacina, va poate ajuta. Niacina este o vitamina care are o varietate de avantaje si dezavantaje. Pentru inceput, trebuie sa stiti ca, de multe ori, niacina se refera la o varietate de forme diferite de vitamina B3. Probabil ca dvs. nu stiti care este diferenta dintre ele, dar adevarul este ca toate aceste forme diferite au avantaje si dezavantaje. De la acid nicotinic si nicotinamida la hexaniacinate inozitol, vitamina B3 vine intr-o varietate de forme. Dar, in general, exista unele avantaje si dezavantaje de baza pe care trebuie sa le stiti inainte de a incepe sa luati vitamina B3.

  Avantajele vitaminei B3

  Cel mai bun lucru pe care il ofera vitamina B3  este faptul ca va poate ajuta in mod semnificativ daca suferiti de probleme care implica colesterolul. In momentul de fata s-a dovedit ca acidul nicotinic, cea mai comuna forma de vitamina B3, ajuta la scaderea colesterolului de-a lungul timpului. El face acest lucru luptand impotriva colesterolului rau din organism si crescand cantitatea de colesterol bun prezent in corpul dvs. Acesta este unul dintre lucrurile cele mai benefice pe care vitamina B3 le poate face pentru corpul dvs. si, daca aveti un colesterol ridicat, ar trebui sa va ganditi sa luati vitamina B3.

  Dezavantajele vitaminei B3

  In timp ce vitamina B3 va poate ajuta cu nivelurile de colesterol, exista unele efecte secundare negative pe care trebuie sa le stiti inainte de a incepe sa luati vitamina B3. Pentru inceput, luand vitamina B3 pot aparea iritatii ale pielii in cazul unor persoane, precum si pielea spalacita. Va poate modifica drastic nivelul de zahar din sange si poate provoca probleme de stomac, daca sunt luate de-a lungul unei lungi perioade de timp. In cel mai rau caz, vitamina B3 va poate provoca probleme cu ficatul. Din cauza acestor efecte adverse, trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a lua vitamina B3 pentru a vedea daca aceasta este cea mai buna optiune pentru dvs., atunci cand vine vorba de tratarea colesterolului ridicat.

  Ce produse contin vitamina B3?

  Atunci cand este luata ca un supliment, vitamina B3 provoaca mai multe efecte sucundare decat daca o luati din alimente naturale. De aceea, ar trebui sa incercati sa mancati mai multe alimente care contin vitamina B3, pentru a va asigura ca obtineti suplimentele de care aveti nevoie. Consumul de alimente cum ar fi carnea de pui, oua, morcovi, carne de vita si ficat va poate ajuta sa absorbiti in mod natural vitamina B3. Aceste alimente va pot ajuta sa reduceti nivelul colesterolului atunci cand sunt consumate cu moderatie.

   

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro