Calivita 

 

 

 

 

  Vitamina D este eficienta impotriva Gripei

   

  Dacă aţi urmărit regulat seria noastră de articole despre vitamina D, cu siguranţă v-aţi îmbogăţit deja cunoştinţele despre acest micronutrient foarte important.

  În ultimul timp, vitamina D se bucură de o atenţie sporită în cercurile ştiinţifice, fapt ce ne permite să înţelegem mai bine consecinţele unei cantităţi insuficiente de vitamina D în alimentaţie.

  Haideţi să vedem încă o dată ce sugerează câteva din rezultatele cercetărilor ştiinţifice.

   

  • Un aport suficient de vitamina D reduce numărul de cazuri de răceală cu 90%. Nu este o greşeală de tipar! Un nivel normal de vitamina D întăreşte capacitatea organismului de a lupta împotriva agenţilor patogeni şi, astfel, de a face faţă infecţiilor.

  • Ghiciţi cine prezintă riscul cel mai crescut de a se îmbolnăvi în sezonul gripei?
   Persoanele în vârstă, copiii, pacienţii cu boli cronice şi femeile gravide. Adică exact grupele care suferă, de regulă, de insuficienţă de vitamina D. Aceste persoane petrec mai puţin timp în aer liber şi nu pot compensa acest lucru printr-o alimentaţie regulată. O altă cauză ar putea fi administrarea de medicamente ce reduc efectele vitaminei D.

  • Ştiaţi că vara, printre donatorii de sânge sănătoşi, se regăsesc multe persoane cu un nivel scăzut de vitamina D? Importanţa unui aport adecvat de vitamina D este copleşitoare, indiferent dacă faceţi sau nu parte din grupele de risc.

  • Studiile ştiinţifice indică faptul că un aport optim de vitamina D poate reduce incidenţa unor boli (diabet de tip 1, fracturi de şold, boli canceroase), ceea ce ar duce la economisirea a aproape 1 miliard de euro din cheltuielile sistemului de sănătate în Ungaria (introduceţi aici date relevante din ţara dvs.) (fără a include aici costul tratamentelor medicamentoase şi reducerea veniturilor).


  Gândiţi-vă încă o dată dacă aţi făcut tot posibilul să vă asiguraţi că lunile de iarnă şi sezonul rece nu vă vor afecta sănătatea. Apăraţi-vă organismul în mod natural!

  Comanda Vitamina D Lichida

 

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi