Calivita 

 

 

 

 

Xantho PLUS ( 90 Capsule) - Extract de Mangostana

Xantho Plus

Pret TVA inclus: 110,44 lei

 

  Beneficiile Produsului Xantho Plus de la Calivita

  Conţine mangostana denumită "regina fructelor" sau "darul zeilor";

  Cel mai puternic antioxidant;

  Are efect antialergic, anticonvulsiv, antiinflamator şi antitumoral;

  Se recomandă în cazuri de stres, efort fizic intens, alcoolism;

  Ajută la menţinerea tinereţii prelungind viaţa;

  Intareste sistemul imunitar.

  Prospect Xantho Plus de la Calivita

   Cu totii am auzit in ultimii ani despre importanta antioxidantilor in mentinerea sanatatii organismului nostru. Antioxidantii ne protejaza, in primul rand, impotriva radicalilor liberi din organism.

  Indiferent cat de sanatos este stilul nostru de viata, tot suntem expusi actiunii radicalilor liberi din aer, apa si chimicalele din alimente. Radicalii liberi sunt deosebit de nocivi, putand cauza boli grave, cum ar fi cancerul, afectiuni ale inimii etc...

  Din moment ce nu ii putem evita, consumul zilnic de antioxidanti ne poate proteja impotriva lor si a efectelor pe care le provoaca. Acesta este motivul pentru care multe persoane sanatoase consuma suplimente alimentare, inclusiv mangostana, zilnic.

  Este mult mai usor sa fim constienti de importanta mentinerii sanatatii organismului, decat sa avem de-a face mai tarziu cu probleme de sanatate care pot devenii ireversibile.

  Fructul de mangostana, are numeroase beneficii pentru sanatate, fiind unul dintre cele mai delicioase din lume, castigandu-si denumirea de "regina fructelor" sau "darul zeilor".

  Xantho Plus contine MangostanaMangostana - ( garcinia mangostana) principalul ingredient din Xantho Plus - contine o cantitate mare de xantone, care sunt niste antioxidanti foarte puternici.

  Exista o familie intreaga de antioxidanti , dar cei mai dinamici dintre acestia se gasesc in mangostana.

  Mangostana ( mangosteenul - in limba engleza) - este un fruct exotic care provine din Asia. Prima data a fost descoperit in Burma si Siam ( astazi cunoscut ca si Thailanda). Copacul necesita o clima ecuatoriala, foarte umeda si calda.

  Pericarpul fructului este deosebit de bogat in diferite xantone cunoscute ca exercita activitati bilogice unice. De-a lungul anilor, asupra fructului s-a efectuat un numar enorm de cercetari, in scopul de de a determina efectele sale benefice asupra organismului. Cercetatorii au descoperit si clasificat aproximativ 200 de xantone, dintre care 40 se gasesc in fructul de mangostana.

  Mangostana Contine Xanthone

  Xantho Plus contine xantoneXantonele se deplaseaza prin organism si efectiv nimicesc radicalii liberi intalniti in drumul lor, lasand organismul mai curat si mai sanatos decat inainte.

  Cele mai importante xantone din mangostana includ: alfa-mangostinul, beta-mangostinul, gama-mangostinul, garcinonele A, C, D., magostanolul, gartaniul.

  Cercetarile efectuate independent au dovedit ca acestea, impreuna cu celelante xantone din fruct au efecte: antiinflamatorii, anticonvulsive, antialergice, antitumorale, antiplachetare, pentru a numi doar cateva.

  Cercetarile stiintifice au demostrat fara echivoc ca nici un alt fruct nu are efecte atat de benefice asupra sanatatii ca si mangostana, si acesta, datorita xantonelor din fruct.

  Xantho Plus fabricat de Calivita, mai contine un amestec patentat special de antioxidanti puternici, cum sunt extractul de ceai verde, de grepfruit, de seminte de struguri, rodie si afine.

  Xantho Plus se recomanda persoanelor care sufera de un stres oxidativ puternic, alimentatie nesanatoasa, fumat, consum de alcool, efort fizic intens, expunere la smog, precum si tuturor persoanelor care doresc sa fie cat mai sanatosi.

  Xantho Plus comentat de Manole Ionut in data de . Foarte bun produsul! Am simtit efectele inca din prima saptamana. 10/10
   

  O Capsula Xantho Plus Contine:

  - Extract de mangosteen ....... 166, 70 mg;

  - Amestect patentat .................200, 00 mg din care:

  - extract de ceai verde;

  - extract de samburi de strugure;

  - extract de rodie;

  - extract de grapefrut;

  - fructe de afin.

  Mod de administrare Xantho Plus de la Calivita

  1 capsula zilnic

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2010 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi