Calivita 

 

Produse California Fitness

California Fitness 100% Whey Protein( 500 g, 1000 g, 2270 g)

California Fitness Glutamine

California Fitness Whey Amino 2000

California Fitness Liquid Amino 32 oz ( 947 ml )

California Fitness Creatine Monohydrate

California FitnessThermoXtreme Hardcore

 

 

 

 

 

California Fitness

  Descrierea firmei California Fitness

  Compania California Fitness Limited a fost fondata in 1991 cu un obiectiv simplu si clar….sa ofere support nutritional atletilor profesionisti la preturi accesibile. Astazi, produsele companiei sunt comercializate in peste 40 de tari de pe trei continente, atestand in continuare misiunea pe care pune accent compania si anume valoarea superioara pentru corpuri superioare, este si va fi in continuare, formula invingatoare.

  Cum reuseste California Fitness? Foarte simplu.… fara complicatii, fara trucuri, fara bugete mari de advertising, fara contracte mari bazate pe bani . California Fitness lasa complicatiile, si propune economii clientilor. Aceasta fislosofie “fara non-sens” extind formulele noastre. Produsele California Fitness nu contin conservanti inutili, aditivi , lianti, sau indulcitori. Sunt selectate numai cele mai bune si sanatoase ingrediente pentru exercitiile reusite care va vor ajuta sa va construiti corpul la care ati visat din totdeauna.

  Si acesta nu este singura metoda prin care California Fitness reuseste sa economiseasca bani. Spre deosebire de alte companii de suplimente care au o gama variata de produse care pot numara cu sutele, California Fitness are o gama restransa doar pe formulele cele mai importante si mai eficiente. Chiar credeti ca o companie care are peste 100 de formule / produse pot sa le faca si eficiente? Nu chiar. Lista lor de produse devine obositor de aglomerata din cauza noilor produse scoase pe banda rulanta din motive de marketing. California Fitness nu accepta astfel de “jocuri”. Noi avem mult mai mult respect pentru inteligenta clientului nostru. Noi descoperim ce functioneaza cel mai bine si il oferim clientului nostru la un pret bun. Simplu, direct, fara non-sens . La fel ca si atletii pe care avem onoarea de ai servi.

  Toate produsele California Fitness sunt concepute din materii de calitate inalta, materii prime naturale care au fost testate si retestate de furnizorii materiilor prime California Fitness, laboratoarele independente de prospetime, puritate, potenta, absenta substantelor modificate genetic, absenta substatelor de tip Dopping si de control, absenta melaminei si a altor contaminanti, si toate adeziunile directivelor Guvernului Federal SUA aduse in fata din enciclopedia farmaceutica. Productia se petrece in conditii strict controlate de proceduri ale controlului calitatii, in accord cu toate directivele aplicabile  actului directiv a  mancarii, medicamente si cosmeticelor , actului directiv de impachetare si etichetare cinstita, actului directiv a Regimurilor alimentare cu suplimenti sanatosi si a educatiei, si alte statute a Guvernului federal SUA administrate de catre U.S. Food and Drug Administration (FDA) (Administratia SUA a mancarii si a medicamentelor), si de catre U.S. Federal Trade Commission (FTC). (comisia federala a comertului SUA).

  Produsele California Fitness au fost concepute cu un singur gand in minte… de a ajuta atleti “hardcore” in a-si marii performantele! Nu este timpul sa descoperiti California Fitness de unul singur? Compania California Fitness Limited. Plainville, Connecticut, SUA.

  Produsele California Fitness - Calivita

  Sportivii California Fitness:

  “Totalee” Incredibilul Lee Haney
  Mr. Olympia Champion de 8 ori
  (1984 – 1991)

  “Totalee” Awesome Lee Haney

  Darek Karpinski
  Campion European 2006

  anim

  Gama de produse California Fitness

  gama produse california fitness

  California Fitness Comentata de Oprescu Valeria in data de . Foarte bune produselel! Mi-au fost de ajutor. 5
   

  Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

   

  Prolab Brand

2009 © calivitavelcu.ro

Site oficial

www.california-fitness.com

produs cytogenix

California Fitness

Iss Researh

Twinlab

dymatizemic

prolab

iovate link

muscletech logo

cytogenix logo

api logo

six star muscle logo