Calivita 

 

Produse

Cytogenix

Xenadrine EFX New Improved Extra Strength Formula

Xenadrine NRG 8 Hour Power

 

 

  header

  cytogenix banner

  logo xenadrine

  Cytogenix - descrierea firmei:

  Noi aici la laboratoarele Cytogenix™,ne mandrim cu faptul ca ne straduim mereu sa gasim produse eficiente ca dvs. sa ajungeti la silueta pe care ati visat-o cat se poate de repede. drumul parcurs de fiecare produs de ultima generatie pe care il creeam incepe cu un proces meticulos de informare stiintifica, studii clinice publicate de persoane terte pentru stabilirea dozarii eficiente. Asta, in combinatie cu selectarea celor mai bune materii prime e pe tot globul. Odata ce aceste materii prime sunt procurate, sunt procesate in unitati de procesare de ultima generatii folosind echipamente avansate stiintific si reguli stricte de procesare.

   

  Pe langa acest proces stiitifico tehnologic de procesare, suntem foarte preocupati de formarea unor legaturi foarte stranse cu atleti care practica bodybuilding-ul, sa stim care sunt cerintele din acest sport. Asta ne da posibilitatea de a va oferi cele mai bune si eficiente produse de slabit, de crestere a masei musculare si de marirea performantelor.

   

  Am creat un model pe care, credem noi, ca ar trebuii sa-l adopte toti producatorii din domeniul acesta. Investitia noastra substantiala ne asigura certitudinea ca urmatorul produs Cytogenix lansat, va fi mereu ceva inovator si nou in domeniu.

   

  Gama de produse Cytogenix (cele aduse in Romania):

  cytoginex xenadrine xenadrine pstilexenadrine nrg 8 hor power

  Sportivi din echipa Cytogenix:

  main header sportivi

  Manny Torres, Grigori Atoyan, Roland Kickinger

   

  Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

   

   

   Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2011 © calivitavelcu.ro

Site oficial

www.cytogenixlabs.com

produs cytogenix

California Fitness

Iss Researh

Twinlab

dymatizemic

prolab

iovate link

muscletech logo

cytogenix logo

api logo

six star muscle logo