Calivita 

 

Produse

ISS-Research

ISS Oh Yeah Bar 85g (diferite arome)

ISS Oh Yeah Natural Bar 46g (diferite arome)

ISS Oh Yeah Wafwer Bar 38g (diferite arome)

ISS-Research ProM3

 

 

  ISS-Research logo

   

  Misiunea noastra este:

  Pe cat ne sta in putinta, firma ISS-Research va aduce cele mai curate, naturale, pure si eficiente suplimente sportive. Noi folosim cele mai calitative materii prime de la furnizoiri. Cu toate ca acestea ridica costul de productie, noi lasam preturile la un nivel accesibil oricui si speram ca si restul producatorilor de astfel de suplimente sa ne urmeze exemplul. Dupa cum evolueaza stiinta asa evolueaza si produsele noastre.

  Firma ISS-Research si luat ca si angajament  crearea unui impact de lunga durata asupra nutritiei sportive si va continua sa se tina de acest angajament. Abia asteptam ziua in care si restul producatorilor de suplimente sportive vor face acelasi lucre si indifferent de ce produse veti cumpara, indifferent de la cine, veti sti ca folositi produse curate, eficiente, si suplimente care nu va afecteaza sanatatea.

  Sportivi ISS Research:

  Echipa ISS-Research


  Noi spunem, "De catre atleti, Pentru atleti," si este exact ceea ce credem. Atletii din echipa ISS-Research sunt foarte importanti in dezvoltarea de produse. Cu totii avem ceva de invatat de la acesti atleti care sunt in fruntea sportului pe care-l practica. Succesul lor nu se datoreaza din cauza norocului ci, se datoreaza din cauza ne numaratelor ore de atretament si a disciplinei.

  Iar cand vine vorba de nutritie, au 0 toleranta la orice nu este 100% pur, sanatos si eficient in materie de suplimente. Ne bucaram sa faca parte din echipa noastra.

  Mai jos puteti citi detalii despre fiecare sportiv din echipa ISS-Research

  Don Long

  Don Long
  Data nasterii Octombrie 18, 1970
  Locul Nasterii Philadelphia, PA

  Resedinta curenta

  Kansas City, MO

  Povestea remarcabila a atletului Don Long este una dintre cele mai bune din istoria bodybuilding-ului. Concurand in NPC si IFBB Don a fost remarcat ca avand cel mai bun fizic de bodybuilding. La primul sau concurs sa situat pe locul 3 de viitorul Mr. Olympia Ronnie Coleman si Flex Wheeler. Din pacate, Don a fost diagnosticat cu insuficienta renala in anul 1999; Don a fost fortat sa paraseasca sportul…asta pana cand a revenit in 2006 pentru a concura in Atlantic City Pro.

  Ron "H2O" Waterman

   
  Data nasterii Nov 23, 1965
  Locul Nasterii  
  Resedinta curenta Greely, CO
  Inaltime 6'3"
  Greutate 127 kg
  Discipline Team Impact Minister
  NHB Fighter

  Experienta:
  5 ani in Team Impact Ministries
  2 ani in WWE
  10 ani luptator MMA / centura neagra in Ju-Jitsu
  9 ani Antrenor prioncipal de wrestling la Greeley West High School
  26 ani de Wrestling Amatori
  2 ani de vorbire motivanta in scoli
  2 ani ca si detinator al poreclei "omul H2O".

  Scop:
  In interiorul ringului sau octogon-ului sunt un competitor cu care nu ai vrea sa dai fata. Nu ma voi opri pana ce victoria nu va fi a mea si competitorul meu va batut. Victoria ultimata vine in momentul in care ii strici oponentultui tau dorinta de a invinge. Atunci stii ca esti invingator.

  Ron Waterman

   

  Mi-am inceput cariera promovand de pe bancile universitatii "University of Northern Colorado" devenind profesor de desen, antrenor de fotbal si de wrestling la liceul "Greeley West High School". M-am intors la scoala unde am primit o diploma de master in administratie sportiva si am continuat sa predau inca 9 ani. Am inceput sa concurez in MMA printre ultimii ani de predat si am urcat intre randuri repede. M-am luptat in UFC 20 iar dupa numai 3 lupte profesioniste; Am avansat in UFC 21, 22, si UFC Japan inainte sa mi se ofere un contract in WWF/WWE.

  M-am mutat in Kentucky sa ma antrenez inainte sa fiu chemat la drum. Am calatorit cu WWE pentru un an inainte sa ma intorc si sa concurez in MMA, si pozitia incredibila pe care o am acum alaturi de echipa impact . In ultimii 6 anim Am concurat in Pride, Pancrase, BoDog, EliteXC, am fost Super Heavyweight Champion al WEC (World Extreme Cage fighting)"lupte extreme in cusca", si actualul titlu X1 campion modial la categoria grea. Am concurat pentru New Japan Pro Wrestling. Pasiunea mea adevarata nu este pentru luptele in cusca sau in cercul ptratic concurand in fata a sute de oameni, ci sa spun la toti despre Isus Hristos. Ce a facut el in viata mea si ce poate sa faca el, pentru voi.

  Am petrecut 5 ani calatorind in jurul lumii cu echipa Team Impact Ministriessi am avut oportuniatatea sa vad sute de mii de oameni venind spre domnul nostru Isus, spre cuvantul lui.a fost intradevar o binecuvantare in viata mea. In ultimii 2 ani am tinut predici in biserici si scoli d unul singur. Ap pus si bazele unei companii de imobiliare in oraselul meu natal in care ma simt bine ajutand comunitatea in care am crescut. Cei doi fii ai mei sunt forte bine si continua sa exceleze in ceea ce fac. Sunt doi luptatori si mucitori indarjiti, sunt foarte mandru de amandoi.

  Elizabeth White-Lamm

   
  Elizabeth White-LammAm facut cunostiinta cu firma ISS-Research in anii 1990, cam in aceasi perioada cu cresterea interesului meu pentru bodybuilding. Absolvisem facultatea ECU cu diploma pentru stiinta exercitiilor si a sporturilor. Studiind fiziologia exercitiilor si a nutritiei, aveam deja cunostiinte aprofundate in importanta nutritiei in sport. Am introdus cateva produse ISS-Reseaarch in dieta mea si m-am pregatit pentru concursul de body building din 1998.

  Dupa ce am nascut 2 copii intre anii (2000–2002). Dupa aceea am inceput antrenamentul pentru prima mea silueta de competitie. Inca folosind produsele ISS-Research, impreuna cu o dieta echilibrata, Am fost capabila sa raman la o greutate buna dupa sarcina. In 2004 am locul intai and lucru care mi-a asigurat calificarea nationala.

  In 2005 am continuat la nivel national, pastrandu-mi pozitia in top. Munca sa-mi conditionez fizicul este ceea ce ar fi necesar sa ma abitionez sa trec la urmatorul nivel, Nivelul profesionist! ISS-Research m-a ajutat oferindu-mi o nutritie de calitate care ma ajuata sa-,i indeplinesc scopurile.

  In urmatorul an mi-a, atins scopul de a deveni profesionista. In 2006 am fost pe primul loc in competitia Jr. National figure, care mi-a castigat cardul de profesionista. Am plecat spre New York, Am participat in prima mea competitie de profesionisti si am luat locul 7.

  Recent, am participat in show-ul 2007 PA Pro Figure unde am luat locul 8. Sper sa ma calific anul acesta si merg la Olympia!

  Produsele ISS-Research a fost mereu in dieta mea inaintea sezonului, in antrenamente. Depinde ce scopuri am in acea perioada lucru care determina produsele pe care le folosesc. Un lucru este sigur, Tot timpul folosesc produse ISS-Research.

  Produse ISS-Research Favorite:

  V/M Complete- nu se aduc momentan
  Micellar Matrix- nu se aduc momentan
  Promino Plus AM/PM- nu se aduc momentan
  Complete L–Glutamine Power- nu se aduc momentan
  Satur8 Rush- nu se aduc momentan
  RE–Satur8- nu se aduc momentan
  Complete Pro 42 bars - nu se aduc momentan
  OhYeah! bars - se aduc si in romania

  Gama de produse ISS-Research (cele aduse in Romania):

  produse ISS-Research batoane 1batoane ISS-Research 38 grameISS-Research Oh Yeah bar 46g

  ISS-Research pro m3

   

  Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

   

  Prolab Brand

2009 © calivitavelcu.ro

Site oficial

www.issresearch.com

produs cytogenix

California Fitness

Iss Researh

Twinlab

dymatizemic

prolab

iovate link

muscletech logo

cytogenix logo

api logo

six star muscle logo