Calivita 

 

Produse MuscleTech

Muscletech Cell-Tech Hardcore 2kg, 3kg (diferite arome)

Muscletech Mass-Tech (diferite arome)

Muscletech Anator P70 (diferite arome)

Muscletech NaNo X9 Hardcore

Muscletech Leukic Hardcore

Muscletech Aplodan

Muscletech Creatine Hardcore

Muscletech BCAA Hardcore

Muscletech Nitro-Tech Hardcore 907g, 1814g

Hydroxycut Hardcore

 

 

 

 

  muscletech header

  Scurt istoric al firmei Muscletech.

  Echipa MuscleTech™ sa dedicat atletilor de orice nivel care doresc produse cu efect rapid si rezultate eficiente.

  Compania Muscletech (www.muscletech.com)exista pe piata de multi ani castigand popularitate cu ajutorul produselor Nitro-tech protein powder, cell tech creatine si, actualul si bine cunoscutul Hydroxycut, cautate de body builderi pentru scaderea in greutate si arderea grasimilor.

  La baza succesului creat de catre muscletech sta o echipa de oameni de stiina bine cunoscuti si responsabili pentru creatia a 100 de jurnale stiintifice cu subiectul tehnologie si muschi suplimente, ca sa nu uitam si de linia care contine 30 de produse unice.

  Muscletech sposorizeaza atleti precum Mr Universe Jay Cutler, Paul Dillett si Scott Milne, la fel ca si prezentatorul TV, Carol Grow.

  Recent, au fost multe controverse legate de firma Muscletech dupa lansarea a unei linii triple de suplimente de care se spune ca sunt de ultima generatie in suplimentele bodybuilding-ului.

  Cele trei suplimente, creakic, gakic, and Leukic, sunt amestecuri din aminoacid in combinatie cu alte amestecuri care s-au dovedit a avea efecte drastice in ceea ce priveste cresterea masei musculare. Mult peste capacitatea suplimentelor cu proteine praf obisuite, acestea trei sunt imbunatatite bio-genetic, stimulati intercelulari cu efect anabolic care se spune ca se aproprie cel mai mult de steroizi doar ca nu au efecte secundare si nu produc dependenta..

  A durat 8 ani de studii stiintifice amanuntite, produsele au fost lansate in lumea bodybuilding-ului iar reactiile publicului sunt mai ult decat pozitive.

  Ceva ce trebuie luat iarasi in calcul este ca Muscletech a facut tot ce este posibil ca sa imparta si sa patenteze aceste formule. Chiar si cu toate asa zisele produse si formule unice este destul de rar cand o companie a ivestit bani si timp in efortul de a patenta aceste formule iar aceste motive stau la baza increderii in aceste produse cu siguranta unice.

  Asa cum este cazul cu toate lucrurile calitative va putei astepta sa platiti un pic mai mult pentru suplimentele Muscletech, dar la o companie cu asa o reputatie si asa un succes cunoscut, puteti fi destul de siguri ca faceti o investitie buna.

  Misiunea firmei MuscleTech™, este sa continuie cercetarea, creararea si patentarea si a produce cele mai eficiente diete si suplimente sportive de cea mai mare calitate. In fiecare an, folosind un buget multimilionar pentru cercetari, noi devotam nenumarate ore de cercetari pentru a oferi cele mai calitative si eficiente suplimente naturalede pe piata atletilor care practica body-building. Cercetarile noastre neegalate in domeniul produselor MuscleTech® si ingredientele in jurnale stintifice cunoscute. De aceea, cand cumparati produse MuscleTech, va alegeti cu cele mai bune si calitative suplimente sportive naturale. Suplimentele care functioneaza"WORK®".

  New Product Of The Year - MuscleTech Anabolic Halo Felicitatri Muscletech, castigatorul trofeului "Produsul anului 2008" pentru produsul - Anabolic Halo!

  muscletech logo shiny

  Sportivi din echipa Muscletech

  Mr Universe Jay Cutler

  atletul jay cutler

  Paul Dillett

  atletul paul dillett

  Scott Milne Muscletech Superstar

  scott milne

  Prezentatorul TV, Carol Grow

  prezentatorul TV carol grow

  Alte informaţii despre MuscleTech

  Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

   

  Prolab Brand

2009 © calivitavelcu.ro

Site oficial

www.muscletech.com

produs cytogenix

California Fitness

Iss Researh

Twinlab

dymatizemic

prolab

iovate link

muscletech logo

cytogenix logo

api logo

six star muscle logo